Selecteer een pagina

Soms kunnen we elkaar wel achter het behang plakken.  
Dan zegt de één iets en zien we aan de blik van de ander dat die er toch iets anders tegenaan kijkt. In een training houden we ons meestal wel in. Maar soms kunnen we het niet laten om ons eigen standpunt in te brengen. Niks menselijks is ons vreemd 😉

We kijken vanuit een ander perspectief
Het perspectief van Mireille: “Wat denkt, doet en voelt jouw klant? Waar zit de échte pijn of juist het verlangen? En hoe sluit jij hier als bedrijf op aan?”.
Het perspectief van Miranda: “Wie ben je écht? Waarmee maak jij met je bedrijf het verschil? En hoe maak je dit zichtbaar?”

Het bekende ‘de kip en het ei’ verhaal.

We krijgen van deelnemers in onze training wel eens de feedback dat twee standpunten verwarrend zijn. Maar vaker zeggen deelnemers dat het helpt om de zaak zelf ook van 2 kanten te bekijken met inzicht en groei tot gevolg.

Over 1 ding zijn we het roerend eens. We hebben de afgelopen jaren veel van elkaar geleerd. We drijven elkaar naar uiterste scherpte. Dit zorgt voor een belangrijke verdieping. Onze samenwerking begon spontaan met een online training in corona-tijd. Het resultaat in een prachtige samenwerking.

Resultaat staat voorop!

Inmiddels zijn we zo op elkaar ingespeeld dat als de één een voorzet doet de ander ‘m inkopt. Samen bereiken we grotere resultaten bij onze klanten. En resultaat staat voor ons altijd voorop. “1+1=3 met jullie” Krijgen we nu letterlijk terug van onze klanten.

We worden steeds vaker gevraagd door MKB ondernemers met een missie, om te helpen met branding en het aantrekken van klanten. Of het nu om Nederlandse kwaliteitswijn gaat, de film ‘De Wilde Noordzee’ of dé specialist in tegelvloeren…

We genieten ervan om bedrijven met een authentiek, eerlijk en duurzaam verhaal te helpen groeien.
Dat verdient een naam en een gezamenlijk platform, zodat we vindbaar zijn: merkwaardigeklantbeleving.nl

Met Merkwaardige Klantbeleving helpen we ondernemers op 2 manieren:

  1. “Klantbeleving in je website”; Een online training waarmee we ondernemers helpen om van hun websitebezoekers klanten te maken.
  2. “Merkwaardige klantbeleving”; Strategiesessies waarmee we MKB ondernemers helpen hun eigen verhaal te vertalen naar een impactvolle boodschap met gerichte acties, zodat ze makkelijk méér klanten aantrekken.

Wil je als ondernemer meer uit je website halen? Schrijf je dan in voor onze gratis training ›.

Ben jij die ambitieuze MKB ondernemer met een missie en wil je dé partij worden van Nederland? Mail ons ›. Dan plannen we een geheel vrijblijvend, verkennend gesprek in.

 

Een warme groet,
Mireille en Miranda

Merkwaardige klantbeleving - Mireille en Miranda